Presentatie Support:
strategie, inhoud
tekst, beeld, coaching

aldfn ;ald
WORDT HET KROMME TENEN OF APPLAUS?

Wordt het stram voorlezen of vrij spreken vanuit een flow? Saaie sheets vol teksten en bullets, of toont u sterke beelden die de mensen bijblijven? Of ... misschien is het zelfs beter helemaal geen powerpoint te gebruiken ...

Wij helpen
een boeiend en professioneel betoog te maken. Geven met out-of-the-box denkwerk en heel veel communicatie-ervaring een frisse bijdrage aan zowel de inhoud als de vorm.

Met een overtuigend en creatief verhaalconcept en visueel gebruik van powerpoint. Want wie vanuit een flow beeldend kan presenteren, kan mensen overtuigen, inspireren en motiveren! Raakt niet alleen 'het hoofd' maar raakt ook een snaar, raakt het gevoel ... kan enthousiasmeren.

We halen uw persoonlijke, sterke punten
naar voren, en bereiden een authentiek optreden voor. Effect: u gaat met méér plezier, rendement én energie presenteren!
Beleid, plannen, diensten worden begrepen en er ontstaat teamvorming en enthousiasme. Het einde van 'Kromme Tenen' bij de luisteraars, en u eindigt uw verhaal met 'Oprecht Applaus'
.

Laten we het er eens over hebben ...
Bel Joost Wesdorp, 06 - 546 831 64.
Of mail
wesd@xs4all.nl

1. Strategie- & denkwerk vooraf: sparren over de inhoud, helder krijgen van de visie en die in speech-platform verwoorden, komen tot sterke metaforen, input van ervaring van elders (cross-overs), interviewen van specialisten voor input vooraf.

2. Verhaallijn & tekstwerk:
schrijven, redigeren en uitwerken van speeches en presentaties. Tekstbehandeling van de te gebruiken slides.


3. Beeldwerk:
aantrekkelijke opmaak van presentaties, in beeld brengen van de gekozen metaforen, maken van infographics en visuals die structuren en veranderingen samenvatten, 'stepping stones' waarlangs spontaan / improviserend gesproken kan worden zonder vaste teksten.


4. Oefensessies, coaching en training:
als ervaren speechwriter en presentatiecoach oefen ik waar gewenst de presentaties, woon ik optredens bij voor professionele feedback, coach ik vooraf en/of tijdens de dag zelf, oefenen we elevator pitches, enz. enz.
Volgende pagina, Voorbeelden presentaties  >>